Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Tävling

Vinn 10st DEFA Power

Nu kan ni vinna 10st DEFA POWER till er förening inklusive installation och livstids support/drift för anläggningen. Passa på att ta steget fram i utvecklingen, riskfritt. Fyll i er ansökan direkt!

Tävlingen görs i samarbete med DEFA AB.

DEFA Power

DEFA är ett etablerat varumärke som har positionerat sig starkt inom e-mobilitetssektorn, med en lång historia av innovation och utveckling av laddningslösningar för elbilar. Genom åren har DEFA utvecklats till en ledande aktör som erbjuder avancerade och hållbara laddlösningar, vilka speglar deras engagemang för att underlätta övergången till elektriska fordon. Med fokus på kvalitet, säkerhet och användarvänlighet har DEFA blivit synonymt med pålitlighet inom e-mobilitetsmarknaden.

Ansökan görs på nolltid

I samarbete med DEFA, välkomnar vi er att delta i en spännande tävling speciellt utformad för BRF-föreningar och samfälligheter. Tävlingen ger er chansen att vinna 10 högkvalitativa DEFA Power laddboxar, komplett med professionell installation och livstids support. Tävlingen gäller hela maj månad och vinnaren presenteras i mitten av juni!

Detta är ett perfekt tillfälle att boosta er förenings gröna initiativ och främja en hållbar framtid. För att delta, fyll i det enkla ansökningsformuläret nedan.

Missa inte chansen att transformera er förenings energilösningar!

Ansök på nolltid

... och bli hjälten i din förening!

Steg-för-steg:

  1. Ni behöver vara medlem i föreningen, men ni behöver inte sitta i styrelsen.
  2. Anmäl er via formuläret. Er anmälan är ej bindande och helt förutsättningslös.
  3. Håll utkik i e-posten där vi hör av oss gällande vinsten och platsbesöket.
  4. Ni blir automatiskt anmälda till nya tävlingar framöver.
För att avgöra om ni är berättigade att vara med i tävlingen behöver vi göra ett platsbesök. Vi kommer att höra av oss så snart det blir aktuellt.