Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Garo Entity Pro

Upptäck framtidens laddning med Vålt - Garo Entity: Smart, säker, och alltid redo, precis som du.

Vålt är stolta över att presentera Garo Entity, en laddbox framtagen av det välrenommerade svenska företaget Garo, känt för sin innovation inom elbilsladdning. Garo Entity erbjuder en framtidssäker laddlösning, designad för att möta det nordiska klimatets utmaningar, och är utrustad med smart teknik som garanterar en säker och effektiv laddning. Denna laddbox är en del av Garos åtagande att förenkla övergången till elektriska fordon och stärka hållbar mobilitet. Med en enkel, användarvänlig design och avancerad teknologi är Garo Entity det perfekta valet för den som söker en pålitlig och hållbar laddningslösning. Vålt, din partner i elektrisk mobilitet, erbjuder Garo Entity för att underlätta din vardag och stödja ditt miljömedvetna liv.

Överblick

Garo Entity laddbox erbjuder en hög säkerhetsnivå med inbyggd jordfelsbrytare och dynamisk lastbalansering för optimal energianvändning. Tekniska specifikationer inkluderar upp till 22 kW laddning, stöd för både 1-fas och 3-fas anslutning, vilket gör den kompatibel med alla typer av elbilar. Enkelheten i dess design och installation underlättar användningen, medan dess förmåga att hantera extrema temperaturer från -30°C till +40°C säkerställer pålitlig funktion i det nordiska klimatet. Garo stöder OCPP-standarden, vilket säkerställer flexibilitet och framtida kompatibilitet för deras laddboxar. Deras system tillåter skalning genom att flera boxar enkelt kan kopplas samman och kommunicera, vilket optimerar energianvändningen. Dessutom erbjuder Garo flexibilitet genom möjligheten att flytta uttagen, vilket anpassar sig efter ändrade behov eller installation.

Specifikationer

Antal uttag1 st
Fas1-fas & 3-fas
IP-klassificeringIP54
Inbyggd energi­mätareJa
Ladd­kapacitet22 kW
Last­balanseringJa, extra tillägg
OCPP1.6
Produkt­garanti3 år
Tillverknings­landSverige
Upp­kopplingWifi & 4G uppkoppling som tillägg
VarumärkeGaro
Överbelastnings­skyddInbyggd jordfelsbrytare B

Garo

Garo är ett svenskt företag känt för sitt fokus på innovation och hållbarhet inom elinstallationer och laddlösningar för elbilar. Med en historia som sträcker sig över flera decennier, har Garo etablerat sig som en ledare i branschen, tack vare sin strävan efter högkvalitativa produkter och engagemang för miljön. De erbjuder ett brett sortiment av laddboxar och relaterade tjänster som är anpassade för både privatpersoner och företag, vilket speglar deras mål att främja övergången till elektriska fordon och stödja en grönare framtid.

Garo fortsätter att expandera globalt, drivet av en vision att ligga i framkant med innovativa lösningar för en hållbar framtid. Deras produkter, som kännetecknas av svensk design och kvalitet, underlättar inte bara en enklare övergång till eldrivna fordon utan bidrar också till energieffektivisering och minskad miljöpåverkan. Genom att lyssna på kundernas behov och ständigt anpassa sitt utbud, strävar Garo efter att förbättra människors liv och arbete, vilket cementerar deras position som en pålitlig partner inom elektroteknik och laddinfrastruktur.

Garo Connect

GARO Connect är en omfattande tjänst som ger fullständig överblick och kontroll över laddningsaktiviteter, anpassad för arbetsplatser. Den möjliggör enkel hantering av individuell energiförbrukning, vilket underlättar rättvis debitering av laddkostnader. Med funktioner som användarstatistik, energiövervakning och RFID-hantering, erbjuder GARO Connect en skräddarsydd lösning för effektiv förvaltning av laddningsbehov. Tjänsten är designad för att vara användarvänlig, stödja flerspråkighet och tillhandahålla detaljerad data för både användare och fastighetsägare, vilket gör den till ett optimalt verktyg för att främja och hantera elbilsladdning på arbetsplatser.

Installation

Smidig Installation, Framtidssäker Teknik - Välj Garo med Vålt

När vi på Vålt installerar Garo laddboxar, börjar vi med att noggrant bedöma din fastighet för att identifiera den optimala installationsplatsen. Vi tar hänsyn till både tekniska förutsättningar och dina personliga önskemål. Vår erfarna personal ser till att installationen uppfyller alla nödvändiga säkerhetsstandarder och anpassar sig efter ditt hems energibehov. Vi fokuserar på en effektiv och säker process, från start till slut, och använder oss av Garos avancerade teknik för att säkerställa en problemfri användarupplevelse.

  1. Förberedelse och Utvärdering: Elektrikern besöker platsen för att bedöma den befintliga elinfrastrukturen och bestämma den mest effektiva placeringen för laddstationen. Detta innefattar att bedöma tillgänglig strömkapacitet och planera för eventuell uppgradering av elsystemet för att hantera den extra belastningen från laddstationerna.
  2. Planering: Efter utvärderingen skapas en detaljerad plan för installationen. Elektrikern arbetar nära föreningens styrelse eller fastighetsansvarig för att säkerställa att alla nödvändiga tillstånd och godkännanden är på plats. Detta inkluderar att ta hänsyn till eventuella framtida expansionsbehov.
  3. Installation: Den faktiska installationen utförs, där elektrikern installerar laddstationen och ansluter den till elnätet. Arbetet utförs med största möjliga omsorg för att säkerställa en säker och stabil installation, vilket kan inkludera grävning för kablar och montering av laddstationen på en stabil yta.
  4. Konfigurering och Anpassning: Elektrikern konfigurerar laddstationen för att uppfylla specifika behov och preferenser inom bostadsrättsföreningen, som att ställa in lastbalansering för att optimera energianvändningen över flera laddpunkter.
  5. Testning och Kvalitetssäkring: Efter installationen utförs en omfattande testning för att säkerställa att laddstationen fungerar korrekt och är säker att använda. Elektrikern kontrollerar alla anslutningar, säkerhetssystem och funktioner för att garantera en problemfri användning.

Genom att välja Vålt för installationen av din Garo laddbox får du inte bara en professionellt utförd installation, utan också ett tryggt och långsiktigt stöd. Vi på Vålt är här för att garantera att din övergång till elbilsladdning är både enkel och trygg, med en laddlösning som möter dagens och morgondagens behov.

Låt oss hjälpa er,
boka ett kostnadsfritt möte

Gör som andra nöjda kunder – Välj Vålt för din elbilsladdning!
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er.

Alexander Rönndahl

CMO & Account Manager

Välj kundtyp