Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Charge Amps Halo

Ladda med Halo: Kraftfull prestanda möter nordisk design och hållbar innovation.

Som din pålitliga återförsäljare och installatör, presenterar Vålt Charge Amps Halo: en laddstation som elegant kombinerar robust hållbarhet med avancerad teknologi, anpassad för det nordiska klimatet. Med dess fast monterade kabel och extra Schuko-uttag, möter Halo alla typer av laddbehov, medan den integrerade LED-belysningen gör användningen enkel även i mörker. Tillverkad från återvunnet aluminium och fullt OCPP-kompatibel, står Halo för en grön och framtidssäker investering. Genom att välja Vålt för din installation, får du inte bara en smidig och professionell installation, utan också en laddlösning som är både smart och visuellt tilltalande, säkerställande att du får ut mest möjliga av din laddupplevelse.

Överblick

Charge Amps Halo är en laddstation som riktar sig till privatpersoner, med tekniska fördelar som gör den idealisk för hemmabruk. Den är utrustad med en fast kabel som behåller sin flexibilitet i kallt väder och ett extra uttag för ytterligare laddningsmöjligheter. Dessutom garanterar dess höga IP-klassning tålighet mot tuffa väderförhållanden. Halo är designad med fokus på användarvänlighet och hållbarhet, med funktioner som LED-belysning och konstruktion av återvunnet material. Dessa aspekter gör den till en attraktiv laddlösning för privatpersoner som söker en effektiv, pålitlig och estetiskt tilltalande laddningsstation.

Specifikationer

Antal uttag2 st
Fas1-fas & 3-fas
IP-klassificeringIP66
Inbyggd energi­mätareJa
Ladd­kapacitet11 kW
Last­balanseringJa, extra tillägg
OCPP1.6
Produkt­garanti3 år
Tillverknings­landSverige
Upp­kopplingWIFI
VarumärkeCharge Amps
Överbelastnings­skyddBehöver jordfelsbrytare A

Charge Amps

Charge Amps, grundat av Fredrik Jonsson 2012 i Sollentuna, är ett framstående namn inom laddningslösningar för elbilar, känt för sin innovation och hållbarhet. Med produkter som förenar smart teknologi med återvunna material och skandinavisk design, betonar Charge Amps vikten av estetik samt funktion. Företaget lyfter fram sin dedikation till hållbarhet i hela produktionskedjan och erbjuder laddare anpassade för alla från enskilda hushåll till storskaliga parkeringshus. Genom sin app ger Charge Amps användarna full kontroll och insikt över deras laddningsbehov, vilket underlättar övergången till en elektrifierad framtid.

Charge Amps betonar innovation genom att integrera smart teknologi och hållbarhet i sitt produktutbud, vilket omfattar allt från hemmaladdare till lösningar för företag. Med en stark inriktning på skandinavisk design och användning av återvunna material, strävar de efter att kombinera funktion med estetik, vilket reflekterar deras engagemang för miljön och användarvänlighet. Deras produkter är designade för att underlätta enkel och effektiv hantering av elbilsladdning, vilket möjliggör en smidigare övergång till elektriska fordon.

Charge Amps app

Charge Amps-appen erbjuder en omfattande lösning för kontroll och övervakning av elbilsladdning. Med appen kan användare schemalägga laddningar, se laddningsstatus, historik och justera LED-belysningens ljusstyrka. En särskilt framstående funktion är Green Charging, som möjliggör laddning med solenergi för en miljövänlig och ekonomisk körupplevelse. Appen, tillgänglig för både iOS och Android, ger en intuitiv plattform för att optimera användningen av Charge Amps laddstationer, vilket gör elbilsladdningen enkel och anpassningsbar.

Vålt, som leverantör av Charge Amps produkter, erbjuder en innovativ app som gör laddningen av din elbil både smidigare och smartare. Genom appen kan användare njuta av funktioner som schemaläggning av laddning, överblick av laddningshistorik och anpassning av laddstationens LED-belysning. Green Charging-funktionen utmärker sig genom att främja laddning via solenergi, vilket bidrar till en miljövänligare användning. Charge Amps-appen, tillgänglig för iOS och Android, representerar Vålt och Charge Amps engagemang för att förenkla övergången till elektrisk mobilitet.

Installation

Snabbt, Säkert, Smidigt: Låt en Expert Installera din Charge Amps Halo

Från elektrikerns perspektiv innebär installationen av Charge Amps Halo en process där teknisk expertis kombineras med noggrann planering för att säkerställa optimal funktion och säkerhet. Elektrikern börjar med att bedöma platsen för att avgöra den mest lämpliga installationsplatsen, tar hänsyn till tillgång till elnätet och användarbehov. Sedan följer en metodisk installation där säkerhet och effektivitet är i fokus, inklusive korrekt kabeldragning och konfiguration. Avslutningsvis utförs en omfattande testning för att garantera att laddstationen fungerar felfritt.

  1. Platsbedömning: Utvärderar det ideala läget för Halo baserat på tillgänglighet och användarpreferenser, samtidigt som estetiken beaktas.
  2. Säkerhetskontroll: Genomför en noggrann granskning av elsystemets kapacitet för att säkerställa att det kan hantera laddstationens energibehov utan kompromisser.
  3. Installation: Fäster laddstationen med precision på den utvalda platsen, med beaktande av såväl funktionell tillgänglighet som visuell harmoni.
  4. Elanslutning: Etablerar en robust koppling mellan Halo och hemmets elsystem, med stränga åtgärder för att upprätthålla elektrisk integritet.
  5. Konfiguration: Programmerar laddstationen med skräddarsydda inställningar för att matcha användarens specifika laddningsmönster och preferenser.
  6. Sluttester: Utför detaljerade funktions- och säkerhetstester för att bekräfta att installationen uppfyller alla tekniska och säkerhetsmässiga standarder.

En Vålt-certifierad elektriker följer dessa steg för att installera Charge Amps Halo, denna process säkerställer en professionell och trygg installation.

Låt oss hjälpa er,
boka ett kostnadsfritt möte

Gör som andra nöjda kunder – Välj Vålt för din elbilsladdning!
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er.

Alexander Rönndahl

CMO & Account Manager

Välj kundtyp

Rekommenderade laddboxar

No posts found.

Var kan Charge Amp Halo installeras?

Man kan installera på en stolpe eller vägginstallation!