Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Mattias Lövfors

Privatinstallation - Defa Power

"

Bäst pris på marknaden, tack för all hjälp med min installation!

"

Vad tyckte man om lösningen?

Vålt hjälpte mig få insikt i vilken laddbox som passade just mig. Priset var en viktig faktor, så utöver installationen så valde jag bort vissa laddboxar framför andra. Valet av Defa Power blev självklar när jag insåg funktionerna med smart-laddning och hur smidig deras app var.
Vålt var snabba med sin installation och det hela kändes snabbt och smärtfritt, uppföljningarna efteråt har även gjort att jag känt mig bekväm långt efter installationen, där det känts som att dem genuint brytt sig om installationen och hur det har gått för mig.

Vad som gjorts

Vålt har assisterat i att guida Mattias i valet av laddbox, genom att förstå oss på hans installation i sin sommarstuga, så kunde vi förstå att inbyggd uppkoppling, 22kW och en framtidssäkrad laddbox var av den största vikten.
Defa Powers fantastiska pris och enkla montering till privata fastigheter gjorde att denna blev självklar för installationen.

Låt oss hjälpa er,
boka ett kostnadsfritt möte

Gör som andra nöjda kunder – Välj Vålt för din elbilsladdning!
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er.

Alexander Rönndahl

CMO & Account Manager

Välj kundtyp