Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Nordisk alu profil i Halmstad AB

Andreas Augustsson - VD

"

Effektiv projektering från distans gjorde att vi kunde snabbt få upp laddstationer på företaget!

"

Vad tyckte man om lösningen?

Efter en inledande dialog och granskning av marknaden, så kontaktade vi Vålt för att få en offert på en installation av icke-publika laddstationer åt våra anställda. Det kändes rätt att kunna ta klivet och erbjuda våra anställda den möjligheten.

Direkt så blev det positivt i dialogen med Vålt och Fabian projekterade, installerade och driftade anläggningen effektivt och snabbt för oss. Onboardingen i det interna systemet som vi nyttjar för debitering/prishantering var också grymt.

Vad som gjorts

Vålt har installerat fyra stycken laddboxar av varumärket Zaptec Pro på en utomhusvägg i anslutning till företaget. Vägginstallationerna gjordes med en seriekoppling ifrån närliggande central och kanaliserades för att ge en estetisk bild av installationen. Därefter installerade vi även en dynamisk lastbalanserare vid namn Enegic i centralen, tillsammans med en 4G-router, för att effektivt lastbalansera all övrig förbrukning & tillgängliga energi-källor från centralen.

Låt oss hjälpa er,
boka ett kostnadsfritt möte

Gör som andra nöjda kunder – Välj Vålt för din elbilsladdning!
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er.

Alexander Rönndahl

CMO & Account Manager

Välj kundtyp