Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Pawandeep Dhanoa

Ordförande BRF Sätra Torg

"

Vålt visade sig vara en riktig tidssparare med sin blixtsnabba installation, och priset? Oslagbart!

"

Vad tyckte man om lösningen?

När Sätra Torg stod inför utmaningen att implementera en laddningsinfrastruktur för elbilar, valde ordförande Pawandeep Dhanoa att anförtro projektet åt Vålt. Efter att ha jämfört flera offerter, framstod Vålt inte bara som det mest kostnadseffektiva valet utan också som det företag som bäst kunde uppfylla deras specifika behov. Beslutet att hantera debiteringen direkt via de inbyggda IMD-mätarna i Zaptec Pro laddboxarna förenklade processen avsevärt för dem. Den imponerande installationen av 20 laddplatser genomfördes på bara två dagar, vilket ytterligare cementerade Vålts rykte om effektivitet och expertis inom området.

Vad som gjorts

I projektet för Sätra Torgs inomhusgarage installerade Vålt 18 stycken Zaptec Pro laddboxar på väggarna. En kraftig 16 mm2 kabel drogs från den närliggande centralen för att utnyttja dess kapacitet och framtidsäkra installationen. Installationen förgrenades genom kopplingsdosor, vilket gjorde systemet både flexibelt och tillförlitligt. Föreningen valde sedan att hantera debiteringen själv, tack vare de inbyggda IMD-mätarna i Zaptec Pro, vilket möjliggör en enkel och effektiv hantering av energiförbrukninge

Låt oss hjälpa er,
boka ett kostnadsfritt möte

Gör som andra nöjda kunder – Välj Vålt för din elbilsladdning!
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er.

Alexander Rönndahl

CMO & Account Manager

Välj kundtyp