Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Rolf Sture Andersson

Ordförande BRF Syrenen 1

"

Vad som började med 4 laddboxar blev 71 stycken!
Vålt har hanterat vår stora förening med god omsorg.

"

Vad tyckte man om lösningen?

Vålt kom i kontakt med oss när vi började scouta efter en ersättare till vår tidigare installation, där vi hade installerat dem nu säljstoppade Easee laddarna.
Tanken var först att enbart byta ut fyra stycken laddboxar mot Zaptec Pro, men efter dialoger fram och tillbaka och uppdaterade offerter samt subventionen från naturvårdsverket, så blev det naturligt att expandera till en storskalig installationen. Priset var bra och hanteringen av allting från projekteringen till driften månader efteråt har varit av högsta klass och vi på Syrenen 1 har inga klagomål av någonting. Vi ser fram emot fortsatt expansion i framtiden med Vålt.

Vad som gjorts

Vålt har installerat 71 stycken laddboxar åt BRF Syrenen 1. Det började med att montera ner dem fyra stycken Easee laddboxarna som redan satt installerade och möjligheten fanns att nyttja kablaget som redan var framdraget till dem platserna.
Därefter, drog man fram nytt kablage till samtliga garageplatser, både inomhus och utomhus, för vägginstallationer. Samtidigt i utförandet så uppdaterade man centralerna med nya kapslingar och gav dem ett välbehövligt ansiktslyft i samma veva.
Debiteringslösningen som man satte upp var Elaway, för en smidig drift och hantering av debiteringen, där prisbilden hamnar på medlemmenen och utan några påslag på laddad kW.

Låt oss hjälpa er,
boka ett kostnadsfritt möte

Gör som andra nöjda kunder – Välj Vålt för din elbilsladdning!
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er.

Alexander Rönndahl

CMO & Account Manager

Välj kundtyp