Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Victor Cunningham

Projektledare - Vasaparken

"

Vålt överträffade alla förväntningar med installationen av Zaptec Pro för projektet Resåren.

Integrationen med Monta för debitering var smidig och professionellt hanterad.

"

Vad tyckte man om lösningen?

I projektet Resåren tog Vålt sig an utmaningen att installera Zaptec Pro laddboxar för Vasaparken. Detta arbete involverade inte bara installationen av högkvalitativa laddstationer för publik användning utan också en sömlös integration med Monta som debiteringslösning. Frågor om projektets framgång inkluderade dess effektivitet, användarvänlighet och hur väl det mötte Vasaparken:s behov. På alla dessa punkter levererade Vålt över förväntan, vilket framhäver deras expertis och förmåga att leverera pålitliga laddlösningar.

Vad som gjorts

I projektet Resåren för Vasaparken installerade Vålt 20 Zaptec Pro laddstationer i ett garage, optimerat med en dynamisk lastbalanserare för att effektivt fördela strömmen och undvika effekttoppar. En användarvänlig debiteringslösning implementerades också för publika laddare, vilket möjliggör för gäster att enkelt ansluta och betala för sin laddning. Vålt hanterar dessutom all administration och support för anläggningen, vilket säkerställer en smidig drift och tillgänglighet för användarna.

Låt oss hjälpa er,
boka ett kostnadsfritt möte

Gör som andra nöjda kunder – Välj Vålt för din elbilsladdning!
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er.

Alexander Rönndahl

CMO & Account Manager

Välj kundtyp