Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Nyhet

Elbilar med dragkrok

Utforska den spännande möjligheten med elbilar utrustade med dragkrok, där den moderna tekniken möter den praktiska användbarheten.

Vilken är den bästa elbilen med
dragkrok?

Tesla Model X, Audi e-tron, Mercedes EQC, Volvo C40 och BMW iX är några av de bästa elbilarna med dragkrok, med imponerande dragvikter och avancerade funktioner. Valet mellan dem beror på individuella preferenser och behov.

Fördelar med elbilar med dragkrok

Att välja en elbil med dragkrok kan innebära flera fördelar för förare:
Miljövänlig körning: Genom att välja en elbil bidrar föraren till att minska utsläppen av växthusgaser och luftföroreningar, vilket är avgörande för att bekämpa klimatförändringarna och bevara miljön.
Ekonomiska fördelar: Elbilar har lägre driftskostnader än bensin- eller dieselbilar, vilket kan leda till besparingar på lång sikt. Dessutom kan förare dra nytta av incitament såsom skatteincitament och subventioner för att köpa elbilar.
Mångsidighet: Elbilar med dragkrok erbjuder möjligheten att dra olika typer av laster, inklusive släpvagnar, husvagnar, båtar och annan utrustning. Detta gör dem till ett mångsidigt alternativ för förare med olika transportbehov.

Fördelarna med att välja en elbil med dragkrok är många. Du bidrar inte bara till att minska utsläppen av växthusgaser och luftföroreningar, utan du får också lägre driftskostnader jämfört med traditionella bensin- eller dieselbilar. Dessutom erbjuder elbilar med dragkrok en mångsidighet som passar olika transportbehov, från att dra släpvagnar till att transportera båtar eller husvagnar. För mig personligen är detta en stor fördel då det ger flexibiliteten att använda bilen för både vardagliga och fritidsaktiviteter.

Att tänka på vid val av elbil med dragkrok

Innan man väljer en elbil med dragkrok är det viktigt att överväga några faktorer:
Dragkapacitet: Kontrollera bilens specifika dragkapacitet för att säkerställa att den kan hantera den typ av last du planerar att dra.
Räckvidd: Ta hänsyn till bilens räckvidd när den används med dragkrok, eftersom tung last kan påverka bilens energiförbrukning och därmed dess räckvidd.
Laddningsinfrastruktur: Se till att det finns tillräckligt med laddningsstationer längs din planerade rutt för att säkerställa att du kan ladda bilen när det behövs, särskilt under långa resor med tung last.

Tabell på elbilar med dragkrok:

Elbil  Dragvikt (kg)
Tesla Model X  2,268
Audi e-tron  1,800
Audi e-tron Sportback  1,800
Mercedes EQC  1,800
Volvo C40  1,800
Tesla Model Y  1,600
Hyundai IONIQ 5  1,600
BMW i4  1,600
Kia EV6  1,600
Polestar 2  1,500
Ford Mustang Mach-E  1,500
Elbil  Dragvikt (kg)
Volvo XC40  1,500
Volkswagen ID.4  1,200
Skoda Enyaq iV  1,200
Audi Q4 e-tron  1,000
BMW iX  2,500
Mercedes EQS  750
Lexus UX 300e  750
Nissan Ariya  1,500
Jaguar I-Pace  750
Renault Kangoo E-Tech  1,500

Denna lista är inte uttömmande, och det finns fler elbilar på marknaden som erbjuder dragkrok.  Det är viktigt att notera att dragvikten kan variera beroende på modell och konfiguration. Det är  alltid bäst att konsultera tillverkarens specifikationer för exakta detaljer.

Alexander Rönndahl CMO & Account Manager 072-609 00 01