Om oss

Vilka vi är

Välkommen till Vålt, med fokus på hållbar energi och smarta lösningar för elbilsladdning.  Allt vi gör skall underlätta innovation och hållbarhet i den snabbt växande världen av elektrisk mobilitet.

Med flera års erfarenhet i branschen är vi ett team av likasinnade specialister, alla dedikerade, och passionerade, till att tillsammans med våra kunder skapa en positiv inverkan på klimatet på vår planet.

Vi strävar efter att vara en kompass som pekar mot en grönare framtid, och vi backar upp det med en 100% nöjd kund garanti. För oss handlar det om att bygga långsiktiga relationer och samarbeten!

0 %
Förnybar energi
0 %
Ökning av värdet på bostaden. (Snitt från Vattenfall 2022)
0 %
Subvention av staten

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att, tillsammans med våra kunder, skapa den infrastruktur som krävs för att hantera morgondagens krav på hållbara transporter, av såväl varor som personer. År 2030 skall all nyproduktion av bilar vara elbilar. Det är inte långt borta. I god tid innan dess skall vi tillsammans möta det behovet av förnybar energi, och omsätta den till el i våra fordon.

Vi ser varje laddstation som en byggsten i något mycket större, en nationell infrastruktur för hållbarhet och förnybar energi. Vi skall vara en betydande spelare i den nödvändiga uppgiften att leda Sverige in i en grönare, mer hållbar framtid, en laddstation i taget.

Hur vi kan hjälpa er till en grönare framtid

Vi vet att varje organisation har unika behov och utmaningar. Därför erbjuder vi inte ”one-size-fits-all” lösningar. Vi skräddarsyr istället en unik plan för varje enskild kund, en plan som är lika dynamisk som era behov. Det är därför vi kallar det för att ”turbo-ladda” din omställning till hållbarhet.

Men vår service slutar inte vid installationen. Vårt team av experter står redo att assistera er genom hela resan. De kommer inte bara att överträffa era förväntningar; de kommer att förändra ert sätt att se på vad en servicepartner kan göra. Vi hanterar allt från behovsanalys och installation till efterföljande support och uppgraderingar.

Och ja, vi är så övertygade om kvaliteten på vår service och produkter att vi erbjuder en 100% nöjd kund garanti. Detta åtagande gäller inte bara produktens funktion, men också den fortsatta supporten och möjligheten till framtida uppgraderingar och utvidgningar.

Välj Vålt, och ta klivet in i en grönare, mer hållbar framtid. Med oss vid er sida, är omställningen inte bara möjlig; den är oundviklig.

Kontakta oss för offertförfrågan!

Fyll i formuläret nedan för en skräddarsydd offert, eller ring oss direkt om ni föredrar en mer personlig kontakt. Våra experter står redo att diskutera er situation och erbjuda en lösning som passar just er.