Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Ekonomi

Hur laddstationer kan vara en bra investering för ditt företag

Som ett ledande företag inom laddningsinfrastruktur är VÅLT stolta över att kunna erbjuda dig Zaptecs marknadsledande laddstationer för elbilar. Har du någonsin tänkt på hur ditt företag kan bli ännu mer attraktivt för potentiella anställda? Genom att erbjuda laddstationer kan du inte bara bidra till en mer hållbar framtid utan även dra nytta av ekonomiska fördelar och stärka din företagskultur. Vi på VÅLT hanterar allt - från försäljning, installation till underhåll - så att du kan fokusera på ditt företags framgång.

Med elbilen som framtidens transportmedel blir laddstationer en oumbärlig del av modern infrastruktur. VÅLT, genom vårt samarbete med Zaptec, inser vikten av detta och hur det kan förändra arbetsplatsen. Tillgången till en laddstation betyder inte bara bekvämlighet för anställda, utan det visar också att företaget är progressivt och framtidsinriktat.

Miljömässiga fördelar

Elbilar är avgörande för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Med Zaptecs laddstationer, som VÅLT stolt levererar, minskar koldioxidutsläpp och andra föroreningar, vilket stärker företagets gröna image. När ditt företag bidrar till att minska dessa utsläpp visar det att ni verkligen bryr er om planetens välbefinnande.

Ekonomiska fördelar

När man ser på den större bilden, är el ofta ekonomiskt fördelaktigt jämfört med fossila bränslen. Genom att tillhandahålla laddstationer kan ditt företag också dra nytta av potentiella skattelättnader och andra incitament. VÅLT och Zaptec ser till att du har den bästa tekniken för att maximera dessa besparingar.

Så här lockar laddstationer anställda

I dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad söker talanger efter företag som inte bara erbjuder bra löner och förmåner, utan också företag som tar ställning för miljön. En laddstation från VÅLT och Zaptec kan vara just den detaljen som skiljer ditt företag från mängden.

Attraktiv arbetsplats

Att kunna ladda sin elbil bekvämt på arbetsplatsen är en förmån som potentiella anställda ser stort värde i. Med VÅLTs experter som hanterar installation och underhåll av Zaptecs laddstationer, kan du erbjuda denna tjänst utan besvär.

Återhållande av talang

I en tid där företag ständigt slåss om de bästa talangerna, kan laddstationer vara den avgörande faktorn. När du visar att du bryr dig om dina anställdas behov och värderingar ökar chansen att de väljer att stanna.

Integrera laddstationer i din affärsmodell

Att integrera laddstationer är enklare än du tror, särskilt när VÅLT står vid din sida. Med Zaptecs högkvalitativa laddstationer och VÅLTs expertis kan du vara säker på att du gör det rätta valet för ditt företag.

Kostnader och finansiering

Visst, det finns en initial investering. Men med VÅLTs kunskap och samarbetet med Zaptec, kan du dra nytta av de bästa priserna på marknaden. Dessutom kan vi vägleda dig genom potentiella subventioner och skattelättnader som kan minska dina kostnader. Vi erbjuder även finansieringslösningar för ditt köp.

Partnerskap och incitament

På VÅLT tror vi helhjärtat på kraften i samarbete och gemenskap. Detta kan manifestera sig på flera olika sätt – från att dela kostnader för laddningsinfrastrukturen med andra företag i samma byggnad eller komplex, till att dra nytta av gruppinköp för att minska individuella kostnader. Vårt team är här för att hjälpa dig utforska och hitta den bästa lösningen som passar just ditt företags behov och mål.

Tekniska aspekter av laddstationer

VÅLT, genom vårt starka och långsiktiga samarbete med Zaptec, levererar inte bara laddstationer utan marknadsledande teknik och innovation. Med hjälp av vår breda expertis och tekniska kunskap kan vi erbjuda konsultationer för att säkerställa att du väljer den lösning som passar bäst med ditt företags specifika krav och infrastruktur.

Snabbladdning vs. vanlig laddning

Våra Zaptec-laddstationer är designade för att vara flexibla och anpassningsbara när det kommer till laddningsalternativ så att era anställda får en optimerad anläggning, har ni besöksplatser där exempelvis kunder står kortare stunder? Då prioriterar vi dessa platser så de laddar snabbare än övriga. Men ser såklart till att de som står längre tider också åker hem med fulladdat batteri. Ibland vill man också kunna erbjuda snabbladdning, snabbladdning ska undvikas om bilen kan stå och ladda under längre tid då det över tid skadar bilens batteri, men vissa dagar har man mer bråttom än andra, har ni behov av snabbladdning så hjälper vi självklart till även med det!

Mjukvarulösningar

Zaptecs avancerade laddningsmjukvara, som VÅLT stolt erbjuder, ger dig inte bara tillgång till realtidsdata, utan också robust kostnadshantering, användarstatistik och fjärrövervakning. Detta ger en detaljerad överblick och kontroll över din laddningsinfrastruktur och förenklar administrationen.

Företagskultur och laddstationer

Laddstationer är inte bara en praktisk förmån för anställda – de fungerar också som en indikator på din företagskultur. Genom att investera i denna teknik visar du ett engagemang inte bara i teknologisk innovation, men också i en hållbar framtid.

Bidrag till en hållbar kultur

Genom att införliva laddningslösningar från VÅLT och Zaptec inom ditt företag signalerar du klart och tydligt att ni är dedikerade till hållbarhet och miljövänliga initiativ. Detta stärker ert varumärke både internt och externt och kan attrahera likasinnade individer till företaget.

Anställdas engagemang

Genom att visa att företaget tar aktiva steg mot en mer hållbar framtid kan detta signifikant höja anställdas engagemang och lojalitet. Det skapar en känsla av gemenskap och ansvar, och anställda blir mer benägna att bidra positivt till företagets övriga mål och visioner.

Skatteförmåner och subventioner

Med VÅLTs samlade kunskap och expertis, kan vi vägleda dig genom de olika subventioner och skattelättnader som kan vara tillgängliga för din organisation. Dessa ekonomiska incitament kan göra investeringen ännu mer fördelaktig och minska återbetalningstiden.

Case-studier

Över hela världen finns det framgångshistorier av företag som har framgångsrikt integrerat laddstationer i deras dagliga verksamhet. VÅLT och Zaptec har spelat en avgörande roll i flera av dessa implementeringar, och vi kan dela med oss av bästa praxis och läror från dessa erfarenheter.

Marknadsundersökning

Feedback och marknadsdata är entydiga: anställda uppskattar verkligen när företag tar ställning för en hållbar och bättre miljö. På VÅLT kan vi presentera riktade marknadsundersökningar

FAQ

Kostar det mycket att installera en laddstation?

Tack vare VÅLTs och Zaptecs samarbete, kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar. Och kom ihåg, det finns ofta skatteförmåner och subventioner.

Hur snabbt kan en elbil laddas?

Med Zaptecs laddstationer, som VÅLT levererar, kan du välja mellan olika laddningshastigheter för att passa dina behov.

Kan jag dela kostnaderna med någon?

Absolut, VÅLT kan hjälpa dig att utforska olika samarbetsmöjligheter för att minska kostnaderna. Vi erbjuder även finansieringsmöjligheter.

Vad tycker anställda om laddstationer?

Generellt sett är det en högt uppskattad förmån, och det visar att företaget tar ansvar för miljön.

Hur påverkar det företagets image?

Det stärker er position som ett ansvarsfullt och framåtblickande företag. Med VÅLT och Zaptec kan du vara säker på att du gör en investering som lönar sig på flera plan.

Alexander Rönndahl CMO & Account Manager 072-609 00 01