Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Press

Vinn Framtidens Elbilsladdning – Tävling Värd 200 000 kr

I ett spännande initiativ att främja hållbarhet och smart energianvändning, lanserar Vålt sin största tävling hittills. Deltagare har chansen att vinna tio DEFA Power, inklusive installation och support, perfekt för föreningar som vill ta steget in i framtiden med avancerad elbilsladdning.

Värdet på Tävlingen

Med ett totalt värde på 200,000 kronor inklusive moms, representerar detta priset inte bara högkvalitativa produkter men även en betydande investering i hållbar teknologi. Tävlingen ger föreningar en unik möjlighet att uppgradera sina faciliteter med den senaste laddningstekniken utan kostnad.

"Detta är inte bara vår största satsning inom elbilsladdning någonsin, utan också ett avgörande steg mot ett grönare Sverige," säger Fabian Molander, VD på Vålt.

"Vi hoppas genom denna tävling kunna accelerera övergången till hållbar energiförbrukning på ett sätt som verkligen gör skillnad."

Om DEFA Power Boxen

DEFA Power-boxen är designad för att optimera energianvändning och erbjuda maximal komfort och säkerhet. Den smarta tekniken anpassar laddningen baserat på bilens och nätets aktuella behov, vilket säkerställer effektiv energiförbrukning och minimerar kostnader.

Hur man Deltar

För att delta i tävlingen behöver föreningens representant fylla i ett anmälningsformulär på Vålts hemsida och ange kontaktuppgifter för en styrelsemedlem. En initial platsbesök av Vålts team avgör föreningens lämplighet för installationen. Vinnarna väljs ut för att representera en bred mix av olika typer av bostadsföreningar.

För mer information och för att anmäla din förening till tävlingen, besök vår tävlingssida: Vålt - Vinn DEFA Power. Missa inte chansen att göra din bostadsförening mer energieffektiv och hållbar!

Fabian Molander VD och grundare. 072-609 01 01