Installation

Alla har olika behov och vi har just därför skräddarsytt vårt koncept efter varje kundtyp så att vi kan möta era behov effektivt och billigt.

Hårdvara

Vi samarbetar med dem största leverantörerna i branschen. Oavsett behov, finns det alltid en laddbox som passar just er.

Information

Vi erbjuder alltid 5 års garanti för att se till att ni blir bekväma med lösningen som ni får av oss.

Debiteringslösning

Skräddarsydda lösningar som passar era behov

Debiteringslösningar efter era behov

Energi som räknas – Smarta lösningar för varje laddning

I en värld där varje kilowattimme räknas, förstår vi på Vålt vikten av att erbjuda flexibla och anpassade debiteringslösningar för laddstationer. Oavsett om ni är ett företag, fastighetsbolag, bostadsrättsförening, eller samfällighet, har vi expertisen att skräddarsy en laddningslösning som passar just era unika behov.

Vålt specialiserar sig på att utforma debiteringssystem som är både användarvänliga och effektiva, säkerställande att varje part känner sig trygg med sin investering i elbilsladdning. Vi erbjuder en rad olika debiteringsmodeller, från enkla plattformar för intern kostnadsfördelning till mer avancerade system för offentlig laddning.

Låt oss hjälpa er att hitta den perfekta debiteringslösningen som gör er laddinfrastruktur både ekonomisk och praktisk, medan ni bidrar till en grönare framtid.

Låt oss hjälpa er,
boka ett kostnadsfritt möte

Gör som andra nöjda kunder – Välj Vålt för din elbilsladdning!
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er.

Alexander Rönndahl

CMO & Account Manager

Välj kundtyp

Victor Cunningham

Projektledare - Vasaparken

Vålt överträffade alla förväntningar med installationen av Zaptec Pro för projektet Resåren.

Integrationen med Monta för debitering var smidig och professionellt hanterad.

För företag

Monta – Laddlösningen för företag och publika platser

Monta riktar sig mot företag och ägare av publika laddplatser med en flexibel och innovativ debiteringslösning. Denna plattform erbjuder avancerade funktioner för hantering av laddstationer, optimerad både för små och stora nätverk.

  • Avancerade debiteringsmöjligheter.
  • Ingen bindningstid.
  • Vålt tar hand om all administration.

 

För föreningar

Elaway – Laddlösningen för BRF och Samfälligheter

Elaway erbjuder en smidig och kostnadseffektiv debiteringslösning, perfekt anpassad för behoven hos bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Genom att välja Elaway, kan ni enkelt främja elbilsladdning utan att komplicera för styrelsen eller medlemmarna.

  • Endast 69 kr inkl. moms per användare.
  • Inga bindningstider.
  • Noll administration för styrelsen.

Monta

Publika laddplatser och debitering för företag/fastighetsbolag

Elaway

Debiteringslösning anpassad för föreningar. Utan några påslag eller dolda avgifter.

Flytta er anläggning till Vålt

Förenkla laddningen – Låt oss sköta jobbet

I en värld där elektrifiering accelererar, kan hanteringen av laddinfrastruktur bli en utmaning för många. Vålt erbjuder en unik möjlighet att ta över befintliga laddanläggningar, oavsett om det är för företag, bostadsrättsföreningar, eller offentliga platser. Genom att överlåta debitering och administration av era laddboxar till oss, kan ni minska den interna belastningen och samtidigt säkerställa en hög servicenivå för användarna.

Med Vålt får ni tillgång till en skräddarsydd lösning som inkluderar allt från avancerade debiteringsmöjligheter till fullständig översikt och kontroll över anläggningens drift. Vi tar hand om allt det administrativa arbetet, inklusive kundsupport, teknisk support och uppdateringar av mjukvara, så att ni kan fokusera på ert kärnverksamhetsområde. Våra flexibla tjänster anpassas efter era specifika behov och önskemål, och vi arbetar kontinuerligt för att optimera och förbättra användarupplevelsen.

Att flytta er anläggning till Vålt innebär inte bara en avlastning för er organisation, utan också en trygg framtid för era laddlösningar. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte och utforska hur vi kan göra er laddinfrastruktur enklare och mer effektiv.

Ta reda på vad vi kan göra

Måste vi vara momsregistrerade för att debitera för el?

Ja! För att kunna ta betalt för den faktiska förbrukningen så ska eran förening vara registrerad för moms.

Kan vem som helst ladda på våra stationer?

Om ni vill! När vi sätter upp er anläggning ser vi till att den är anpassad efter era behov. Antingen enbart för de egna medlemmarna – eller för en bredare publik.

Kan jag låna ut min plats till en familjemedlem?

Såklart! Du kan alltid låna ut ditt konto så de kan komma år laddningen själva, eller så kan du starta laddningen år dem. Man får underlag efter varje laddningstillfälle, om ni vill swisha för kostnaden!

Vem kontaktar jag om min laddning inte startar?

Vålt! Vi erbjuder alltid kundtjänst, 07-22 söndag till fredag – du hittar våra uppgifter längs ner på denna sida. Du når oss både på telefon och mail.

Vad kostar det att ladda?

Din förening/samfällighet kommer att ha satt ett pris på laddningen som beror på en rad faktorer, vilket elavtal man har, kostnader för elen, investeringskostnader för anläggningen. Men kom ihåg – att ladda bilen på offentliga stationer kostar ofta runt 6-8kr/kWh.